Cautare

62783 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (5.65 secunde)
Mihai Morar a hotarat sa sarbatoreasca Dragobetele in club, in cadrul petrecerii Jam Session Zu din Bound.
Ca fotbalist, Filipovici a jucat impotriva Universitatii in doua editii ale Cupei UEFA, in 1976 (pe cand era la Steaua Rosie Belgrad) si 1983 (jucator la Benfica), a marcat patru goluri in cele patru partide disputate, gruparea din Banie fiind eliminata din competitie in ambele editii mentionate.
Mihai Iosif a vorbit despre partida cu FC Voluntari, dar si posibila sa demitere si inlocuirea cu Marius Sumudica. "Ne asteapta un nou meci important, un meci la cateva zile dupa o deplasare lunga la Medias. ... Se discuta de un an de zile lucrul asta (n.r.
A inceput imediat dupa terminarea facultatii, facand comert, apoi trecand la instalarea de apometre. ... "Ideea afacerii cu interfoane a aparut in timp ce lucram la o firma care avea acelasi domeniu de activitate.
De unde aceasta viteza naucitoare a focului, de unde vine infernul dezlantuit in zeci de secunde?/Autoare: ... Tudorel Butoi, psiholog criminalist a explicat, intr-un interviu pentru site-ul mariustuca.ro, mecanismul care in opinia domniei-sale a declansat explozia din seara de 30 octombrie, din clubul Colectiv.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
Saledin Agiacai, Andrei Trandafir, Aurel Butnaru si Dumitru Becsenescu au doar cateva zile la dispozitie pentru a incropi un plan de bataie, pe care intentioneaza sa-l prezinte presedintelui Traian Basescu, inainte ca acesta sa promulge legea adoptata zilele trecute de Camera Deputatilor.
De la tragedia din clubul Colectiv, bilantul victimelor decedate se ridica la 29. ... CACAN.ro a aflat ce ultim gest suprem a facut Catalina Ionita pentru iubitul ei. ... Isi doreau sa se casatoreasca sis a aiba un copil.
ASPOL a organizat vineri seara, la Old School Club din Bucuresti, o petrecere in cinstea tuturor femeilor membre ASPOL.
Este pentru a patra oara cand bikerii din Banie isi dau intalnire in centrul orasului, evenimentul avand loc saptamanal, la initiativa municipalitatii. ... sunt membri ai Moto Club Oltenia Bikers.
Nu poti sa fi mers intr-un club din Bucuresti sau din tara si sa nu fi auzit la bar sau la intrare de acest site-fenomen. Nights.ro este prezent pe buzele tuturor clubberilor din Romania. Site-ul Nights.ro a plecat acum mai bine de patru ani dintr-o joaca.
Decizia primului-ministru privind eliberarea lui Emilian Cutean din functia de secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie a fost publicata, aseara, in Monitorul Oficial.
Voluntarii de la Oceanic Club au fost sesizati, in ultimele zile, despre esuarea unor delfini in zonele Mamaia si Constanta, care, din primele analize, au murit ca urmare a ranilor provocate de plasele pescarilor.Directorul coordonator al ONG Oceanic Club Constanta, biologul Razvan Popescu Mirceni, a spuse ca, in urma cu doua zile, un delfin din specia tursiops truncatus a fost gasit esuat pe plaja din Mamaia.
'Saptamana asta, unul dintre agentii Serviciului Roman de Comedie a primit un pont foarte interesant: cica mogulii Vantu, Voiculescu si Patriciu si-ar fi facut un club numai al lor, Clubul Mogulului Roman.
Mihai Stoica a reactionat in urma deciziei luate de ICCJ, care a hotarat rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB si CSA Steaua. "Doar partea noastra poate sa spuna ca a castigat. ... Adica FCSB este continuatoarea Stelei, cum a facut si UEFA, asa vor face si instantele noastre.
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
O poveste impresionanta pe care am preluat-o de pe realitatea.net este cea a unei tinere care a pierit in incendiul de la Club Colectiv si care a fost identificata de mama sa dupa cerceii pe care aceasta ii purta.
Bucharest Running Club anunta ca peste 13.000 de participanti din peste 60 de tari vor lua startul la cea de-a cincea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 14 mai, incepand de la ora 10.30 si duminica, 15 mai, de la ora 830, in Piata Constitutiei.
Saptamana trecuta, la ultima sedinta a consiliului local municipal, s-a aprobat infiintarea Sport Club Municipal, pentru a putea revigora jocurile sportive (volei, handbal, baschet), pe vremuri acestea fiind unele dintre emblemele orasului Craiova.
google-analytics.com